Støbemix 0-16 mm.

3.800,00 kr.

Hos RN Entreprenør garantere vi altid den billigste pris på kv. 2 støbemix. Støbemix er også kendt som ærtemix. Vores støbemix er af god kvalitet og egner sig til støbning af beton.

* Et læs svarer til ca. 8 m3 / 12 tons

Alle priser er inkl. moms og levering i Midt- og Vestsjælland. Indtast din adresse nedenfor og se din pris for levering pr. læs.

Kategori:

Beskrivelse

Støbemix

Hvad kan jeg bruge støbemix til?

Støbemixen er velegnet til støbearbejder . Om du skal støbe fundament eller gulv er ikke afgørende – vores 0-16 mm. støbemix er velegnet til det hele.

Oftes bruges mixen til at støber stolperne fast til et hegn eller som bærelag under belægning.

Kan støbemixen undlades, når jeg skal blande beton?

Ja og nej. Det afhænger af projektet. Hvis du skal støbe fundament eller gulv anbefaler vi 0-16 mm. støbemix. Styrken på din beton bliver stærkere da der er mange sten i produktet. Dog skal du være opmærksom på frostsprængninger i overfladen, når du støber gulv. Hvis beton overfladen skal ligge i det fri, anbefaler vi et toplag af beton støbt i vasket betongrus.

Skal du for eksempel støbe gulv i et udhus eller støbe stolper fast, kan du bruge vores vasket grus 0-4 mm.

Hvor meget støbemix skal jeg bruge?

Hvor meget du skal købe afhænger af projektets størrelse og omfang. En tommelfingerregel siger, at når du stamper støbemixen ”sætter” det sig ca. 20 %, så husk altid at bestille lidt ekstra.

Transport

Du kan læse mere om transport og levering af materialerne her