Skip to main content

HANDELS -OG LEVERINGSBETINGELSER

 

Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn: RN Entreprenør aps.
CVR-nr.: 32339743
Adresse (administration) Suså Landevej 137, 4171 Glumsø
Mailadresse: [email protected]
Telefonnummer: 70 22 54 58

 

Bestilling

På www.rn-entreprenoer.dk kan du bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, eller hvis du ønsker tilbud på større ordrer, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os eller kontakt os på e-mail, du finder kontakt oplysningerne her.

Alle priser er inkl. moms, inkl. miljøafgifter og råstofafgifter. Priserne er dagspriser og reguleres løbende. Alle aftaler indgås på dansk når du handler med www.rn-entreprenoer.dk.

Umiddelbart efter din ordre via vores webshop, modtager du en bekræftelse på din ordre.


Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på www.rn-entreprenoer.dk skal du igennem 5 trin.

1. Find det eller de produkter du ønsker. Indtast din adresse på produktsiden, for at se priserne leveret på din adresse – alle vores priser er inkl. levering, tippet af på midt og vestsjælland.

2. Tilføj de ønskede produkter til kurven og tryk derefter på ’til kassen’.

3. Indtast dine personlige oplysninger og accepter vores handelsbetingelser.

4. Godkend din indtastning og tryk derefter på knappen ‘godkend ordre’.

5. Vælg betalingsmetode, indtast kortoplysninger, (telefon nummer ved mobilepay) og godkend beløbet.

 

Betaling

På www.rn-entreprenoer.dk kan der betales med:

1. Dankort/visa/Visa debit/Mastercard/mobilepay
Der tages ikke gebyr ved betaling på www.rn-entreprenoer.dk.

Beløbet hæves på dit kort, når vores sagsbehandler har godkendt og behandlet din ordre, og den er klar til fragt. Dette sker indenfor maks. for 7 hverdage. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

OBS! Nye EU regler for sikker betaling på nettet er trådt kraft den 1. januar 2021. Du vil derfor opleve, at skulle bruge din NemID-app eller en personlig kode sammen med en SMS-engangskode, for at kunne gennemføre en betaling på nettet – dermed også på rn-entreprenoer.dk.

2. Betaling per efterkrav.
Ved betaling per efterkrav, betales hele leverancen i kontanter til vores chauffør, når de bestilte vare leveres.

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Bemærk, at der dog ikke er fortrydelsesret på levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles ad igen, ex. levering af grus og sten.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du skal sende en mail til [email protected], hvis du ønsker at fortryde dit køb.Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Ved ombytning af produkter, hvor ombytningen ikke er underlagt reklamationsret, betales der for returfragt og ny fragt.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du selv skal betale fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Fortrydelse af køb inden levering

Vil du fortryde dit køb inden varen er leveret, kan dette lade sig gøre uden returomkostninger, så længe varen endnu ikke har forladt vores lager. Når varen er afsendt fra lager, men endnu ikke modtaget, bliver der opkrævet for returfragt, hvis man ønsker at fortryde sit køb. Se omkostning under afsnittet returnering.


Fortrydelse af køb efter levering

Du har selvfølgelig ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage efter modtagelse. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at levere vare returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Returnering

Vores varer kan ikke returneres med normal post. Vælger du at sende produktet retur med vores lastbil, eller fortryde dit køb inden varen er leveret, men dog er afsendt fra vores lager, skal der betales en returfragt. Returfragten er som følger:
Løse læs som ikke kan aflæsses hos kunden, grundet pladsforhold ikke er opfyldt mv. og derfor skal køres retur, sker for kundes regning og koster pr. produkt 1095,00 kr.
Løse læs som er leveret og kun kan hentes med kranbil, koster pr. produkt 1295,00 kr. Eventuelle skader på underlag, som følge af læsning med kranbil, bliver ikke udbedret af RN Entreprenør aps. Udgifter til udbedring af skader skal du derfor selv afholde.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, eller varen har været aflæsset på løst underlag, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage eller intet af købsbeløbet. Dette er grundet varens natur og at produktet bliver uløseligt blandet sammen med andre elementer ved leveringen. Se ovenstående. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Dog skal der altid betales for en returfragt ved returnering af en vare bestilt hos os.

Ved nogen varetyper accepteres delvis fortrydelse ikke, skulle kunden alligevel være i den situation at kunden har indkøbt for meget, så kontakt os for at lave en aftale om returnering. Så finder vi naturligvis en løsning for at hjælpe kunden af med det/de for meget indkøbte varer mod et administrationsgebyr/ håndteringsgebyr, som oplyses inden aftalen indgås med kunden.

Varer som kan være omfattet returomkostninger kan være følgende – kontakt os for aftale: Grus, sten, muldjord og granitskærver.

OBS! Køber du aflæsset / aftippet jord, muld, gødning, spagnum, bark, flis, skal du være opmærksom på, at værdiforringelsen i disse tilfælde er op til 100 %. Fortryder du andre varer end ovenstående, skal produktet være urørt og i samme mængde og stand som ved modtagelsen, hvis du vil være sikker på, at få det fulde beløb retur. Ønsker du alligevel at vi skal hente varen, kan der ud over returkørsel, komme udgifter til destruering, som aftales nærmere med RN Entreprenør aps.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage, når vi har modtaget varen retur. Skulle det vise sig at varen er værdiforringet, ved modtagelse på vores lager/leverandør, fratrækker vi det beløb, som værdiforringelsen beløber sig til. Beløbets størrelse kan ikke fastsættes da det kan variere fra sag til sag.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder – tippet af ved kantsten), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Du skal henvende dig til os for at få tilbageleveringsadresse oplyst.

 

Leveringsbetingelser

RN Entreprenør aps. leverer til hele Sjælland, dog KUN til brofaste øer. Aktuelle leveringstider finder du i din ordrebekræftelse. Leveringen finder sted med egne lastbiler eller med hjælp fra andre vognmænd i pressede situationer. Den anførte leveringstid er vejledende. Der kan opstå situationer der er uden for vores rækkevidde, feks. ved produktknaphed, mangelfuld levering fra tredjemand, udsolgte varer, udgåede varer og væsentlig forsinkelse. Hvis dette sker, vil du som kunde blive kontaktet. Bestillinger foretaget på hverdage behandles efterfølgende hverdag, og leveres normalt i henhold til vejledende tidsrammer som er inden for 2 til 3 hverdage – husk altid at markere ønsket leveringsdato i kalenderen.

OBS! der bliver kun leveret på hverdage.

Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadressen. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi eksempelvis undgår skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.

Betingelser for levering er desuden, at der ikke må være lagt skrøbelige fliser på kørestedet, da de risikere at briste, samt at underlaget skal være bygget til kørsel med tunge køretøjer. Angiver du ønsket leveringssted SKAL betingelser for kørsel med lastbil være opfyldt, ellers finder chaufføren selv det bedst egnede sted. Leveringsadressen skal være tilgængelig med almindelig lastbil, og vejen dertil skal være fremkommelig med almindelig lastbil. Vejen SKAL være mindst 3 meter bred og med en frihøjde på 4 meter. Indenfor dette frirum på 3×4 meter, må der ikke være grene eller lignende som kan beskadige lastbilen. Vær særlig opmærksom på dette, hvis du bestiller fra haveforening eller lignende med smalle tilkørselsveje. Det er dit ansvar, at tilkørsvejen kan bruges uden der sker skader på vej eller bil. Kontakt os, hvis du er i tvivl. Produktet leveres henstillet uden opsyn, hvis du som køber ikke er at træffe på leveringstidspunktet, eller ikke er på leveringsadressen på leveringstidspunktet. Ved bestilling over 10t / 5m3, skal følgende pladsforhold være opfyldt. Der skal på leveringsstedet være pladsforhold, der gør det muligt at manøvre for en lastbil med længde 17 meter, bredde 3 meter, højde 4 meter, drejebredde 8 meter og totalvægt 52 ton.

Vejen til leveringsstedet skal være kørefast (der må ikke være brosten, grus eller græs) der skal være 4 meters frihøjde og 3,5 meters fribredde og der må ikke være udhængende træer.

Hvis det IKKE er muligt for chaufføren at aflevere varen og må tage den med igen, for returnering eller senere levering, må der påregnes en ekstra leveringsomkostning pr. læs 1195 kr. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig og RN Entreprenør aps.

Produktet leveres henstillet uden opsyn, hvis du som køber ikke er at træffe på leveringstidspunktet, eller ikke er på leveringsadressen på leveringstidspunktet.


Levering til kantsten (aftippet)

Dine materialer bliver aftippet op til dit grundskel. Sædvanligvis vil dette være ved kantsten. Ønsker du et specifikt aftipningssted, kan du afgive dette i notefeltet under bestilling og med en markering på stedet. Det er en betingelse, at der ikke må være almindelige fliser på kørestedet, da de risikere at briste, samt at underlaget skal være bygget til kørsel med tunge køretøjer. Betingelser for kørsel med lastbil SKAL være opfyldt, ellers finder chaufføren selv det bedst egnede sted. Du behøver ikke at være hjemme ved modtagelse, men ønsker du aflæsning på et specifikt sted er det altid bedst du er til stede – du kan for eksempel også skrive noterne, at du ønsker en opringning inden aflæsning.


Levering med kran/grab (f.eks. over hæk)

Ved levering med grab, SKAL følgende betingelser være opfyldt. Lastbilen kan højst løfte materialet over en 3 meter høj forhindring (hæk, hegn el.lign.) og ikke over 6-8 meter fra lastbilens centrum. Er der luftledninger skal der være en frihøjde på minimum 6 meter. Lastbilen skal kunne parkere på et kørefast grundlag under aflæsning. Dette gælder ikke almindelige fliser, da de kan briste under lastbilens vægt. Underlaget skal være bygget til kørsel med tunge køretøjer. Beskriv eventuelt nærmere i notefeltet under bestilling. Er betingelserne ikke opfyldt, vil materialet blive aflæsset med grab det sted, som chaufføren finder bedst egnet. Du behøver ikke at være hjemme ved modtagelse, men ønsker du aflæsning på et specifikt sted, er det altid bedst, at du er til stede – du kan for eksempel også skrive i noterne at du ønsker en opringning inden aflæsning.

 

Leveringsomkostninger

Levering betales af køber. Priserne på vores hjemmeside er inkl. levering på midt og vestsjælland. Ved indtastning af din adresse beregner vi evt. fragtomkostninger, som automatisk bliver pålagt din ordre. Leveringsomkostningerne afhænger af bestillingens størrelse og vægt samt din adresse. Der tilstræbes, så vidt muligt, at lave en samlet levering for produkter på en bestilling, men på grund af produkternes forskellige beskaffenhed, kan flere produkter på en ordre blive opdelt i delleveringer. Fortryder du købet efter levering, skal du selv stå for returfragten. Vi kan også stå for returfragten for din regning.

 

Skader

Ved udførelse af vores service på og ved arbejdsadressen, dækker RN Entreprenør aps. ikke skader forvoldt på belægning, kabler og lignende, da det er kundens ansvar at anvise en forsvarlig transportvej og hensigtsmæssig placering af containere mv.

 

Reklamationsret

Når du handler på www.rn-entreprenoer.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for en måned efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du kontakte os for afleveringssted. Kontakt oplysninger finder du nederst på siden.

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende: Ordrenummer og beskrivelse af fejlen.

 

Vejledende mængde

Produktmængden er vejledende. Beregn altid lidt mere end du skal bruge og husk hvis du komprimerer materialet svinder det 20-25 %. Vægten kan svinge, eksempelvis i tørvejr og regnvejr. Vådt og tørt materiale vejer ikke det samme. Dette skal du altid medregne når du handler og bestiller produkter af denne type. Oplysningerne om vægtfylde vejledende. Vægtfylde for et produkt fra leverandørs side kan indeholde fejl eller ændringer.

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os via mail [email protected]