Persondata, privatliv -og cookiepolitik

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf. nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos RN Entreprenør aps. og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.rn-entreprenoer.dk er Rune Nielsen.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi har om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@rn-entrprenoer.dk

 

Cookies og privatliv

Du kan uden risiko handle sikkert hos RN Entreprenør aps. De indtastede oplysninger ved et køb, såsom navn, adresse, email, telefon m.v., benyttes kun til ordre behandlingen. Det er kun kreditkort oplysninger der transmitteres krypteret. Alle ordre oplysningerne gemmes i vores regnskabssystem og gemmes op til 5 år, og bruges bl.a. ved ombytning og efterfølgende salg. Rn-entreprenoer.dk benytter cookies som holder i selve sessionen til bl.a. indholdet af bestilling og beregning af ordre, og slettes efter et døgn. Vi gemmer alle IP adresser i vores log, dette bruges kun ved misbrug og svindel (f.eks. falske ordrer samt dankort svindel). Som registreret i vores systemer har du altid mulighed for at gøre indsigelse over en registrering eller begære indsigt i de registrerede oplysninger, jf. regler i persondataloven. Vi har installeret tredjeparts programmer som ved hjælp af cookies indsamler information om hvordan vores hjemmeside bruges af vores bruger. Desuden indsamler vi information ved hjælp af cookies som bruges i vores markedsføring.