Stabilgrus 0-32 mm.

2.600,00 kr.

Hos RN Entreprenør garantere vi altid den billigste pris på kv. 2 stabilgrus. Stabilgrus af god kvalitet som egner sig til bærelag under belægning.

* Et læs svarer til ca. 8 m3 / 12 tons

Alle priser er inkl. moms og levering i Midt- og Vestsjælland. Indtast din adresse nedenfor og se din pris for levering pr. læs.

Kategori:

Beskrivelse

Stabilgrus

Hvad kan jeg bruge stabilgrus til?

Stabilgrus er velegnet til reparation af markveje, bærelag under veje og belægning. Stabilgruset opbygges som bærende lag og komprimeres omhyggeligt. Gruset har en stærk bæreevne og kan evt. erstattes af knust genbrugsbeton.

Kan jeg undlade stabilgrus?

Det korte svar er nej. Har du gang i et projekt som skal bære tung trafik, kan du ikke undgå at skulle bruge stabilgruset, da det er et bærende element. Det skal derfor altid bruges, uanset om du anlægger gangsti eller belægning i indkørslen.

Vælger du alligevel at undlade stabilgruset, under din nye i belægning eller indkørsel, vil du hurtigt kunne både se og mærke det. Du vil hurtigt få sætningsskader og kørespor / knækkede fliser.

Hvor meget grus skal jeg bruge?

Hvor meget grus du skal købe afhænger af projektets størrelse og omfang. En tommelfingerregel siger, at når du stamper gruset ”sætter” det sig ca. 20 %, så husk altid at bestille lidt ekstra.

Transport

Du kan læse mere om transport og levering af materialerne her