Afretningsgrus 0-8 mm

2.300,00 kr.

Hos RN Entreprenør garantere vi altid den billigste pris på kv 2. afretningsgrus. Du har måske også hørt afretningsgrus omtalt som brolæggergrus eller rørgrus. Ens for dem alle er at det er 0-8 mm. grus i god kvalitet.

* Et læs svarer til ca. 8 m3 / 12 tons

Alle priser er inkl. moms og levering i Midt- og Vestsjælland. Indtast din adresse nedenfor og se din pris for levering pr. læs.

Varenummer (SKU): 0/8 grus-afretningsgrus-rørgrus Kategori:

Beskrivelse

Afretningsgrus / rørgrus

Hvad kan du bruge afretningsgrus til?

Vi bruger selv afretningsgrus i store mængder til alle vores kloakprojekter, til lægge omkring kloakrør.
Vi leverer også gruset til brolæggere og ”gør det selv” projekter, hvor det bruges som det sidste lag afretning, inden udlægning af fliser eller belægningssten. Under afretningslaget skal bu bruge et lag stabilgrus, som bruges til at opbygge en stabil bund under belægningen.

Kan jeg bruge afretningsgrus som underlag uden stabilgrus?

Ja og nej. Hvis du skal lægge fliser eller belægningssten i din indkørsel, anbefaler vi altid en solid bund. Bunden opbygges af et lag stabilgrus og et lag brolæggergrus, under belægningen til afretning.
Til områder hvor der ikke er trafikbelastning og hvor bunden under fliserne i øvrigt er god og bæredygtig, kan du godt bruge vores grus uden stabilgrus under.

Ønsker du blot at udskifte de gamle fliser på terrassen, kan du ofte afrette med et lag grus og genbruge det eksisterende bærelag.

Hvor meget grus skal jeg bruge?

Hvor meget grus du skal købe, afhænger af projektets størrelse og omfang. En tommelfingerregel siger, at når du stamper gruset ”sætter” det sig ca. 20 %, så husk altid at bestille lidt ekstra.

Transport

Du kan læse mere om transport og levering af materialerne her

Yderligere information

Vægt 12000 kg